Поділитись:

На Волині чоловік хотів спалити авто поліцейських і дім колишньої

Четвер, 05 квітня 2018, 16:35
На Волині чоловік хотів спалити авто поліцейських і дім колишньої

Волинянин, випивши зайвого, намагався спалити авто поліцейських, які приїхали його втихомирювати, а потім спробував підпалити будинок колишньої дружини.

Стався інцидент у жовтні минулого року в селі Озеро, Ківерцівського району. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області від 30 березня.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, поконфліктував з працівниками Ківерцівського відділу поліції. Тоді, взявши у руки пластикову ємність із бензином, підійшов до припаркованого на узбіччі дороги службового авто поліцейських (біля будинку його колишньої дружини), облив кузов бензином та підпалив його.

Однак поліцейські встигли загасити вогонь.

Орієнтовно через 10 хвилин після інциденту з поліцією чоловік поконфліктував із колишньою дружиною.

Взявши у руки металеву каністру обємом 10 літрів частково наповнену бензином, зайшов в будинок. В одній з кімнат він вилив бензин на килим і підпалив його. Однак і тут пожежу встигли загасити.

У суді палій свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю.

Врешті суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, яке передбачає покарання у виді трьох років позбавлення волі. Однак суд звільнив засудженого від відбування призначеного покарання, якщо він протягом двох років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Також вирішили стягнути з нього в дохід держави судові витрати в сумі 1581 гривень, пов'язані із залученням експерта для проведення авто-товарознавчої експертизи та експертиз нафтопродуктів та паливно-мастильних речовин.

Надрукувати
мітки:
коментарів