Поділитись:

У школах і дитсадках на Волині знайшли "пожежні" порушення

Середа, 11 квітня 2018, 12:51
У школах і дитсадках на Волині знайшли «пожежні» порушення

Працівники ДСНС перевірили стан пожежної безпеки 9-ти навчальних закладів. За результатами перевірок склали 6 протоколів.

Зокрема перевіряли загальноосвітні школи села Замличі Локачинського району, села Дольськ Любешівського району, НВК "ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок" с. Комарове Ратнівського району, а також школу та дитсадок села Дерно Ківерцівського району, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Усі ці заклади не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, а дерев'яні конструкції горищ не оброблені засобами вогнезахисту. Окрім того, на перевірених об'єктах у селі Дерно Ківерцівського району кількість вогнегасників менша за нормативну.

Також фахівці ДСНС зафіксували ряд недоліків й у закладах культури області. Для прикладу, приміщення палацу культури і техніки ПАТ "Ковельсільмаш" міста Ковеля не обладнано системою протипожежного захисту, не проведено вогнезахисну обробку дерев'яних конструкцій сценічної коробки та горючих декорацій. Натомість будівля Турійської центральної районної лікарні не обладнана автоматичною пожежною сигналізацію, системою оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією, а також там не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкції покрівлі.

"З персоналом закладів, де відбулися перевірки, рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожежі, а також провели тренінги з використання вогнегасників", – повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ТОРГОВІ ЦЕНТРИ, ЛІКАРНІ, ДИТСАДКИ І ШКОЛИ ПОРУШУЮТЬ ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів