Поділитись:

Про Волинську митницю спробували роздути сенсацію, – Кривіцький

Понеділок, 16 квітня 2018, 15:15
Про Волинську митницю спробували роздути сенсацію, – Кривіцький

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький прокоментував новини про контрабанду, які почали зявлятися у ЗМІ з п′ятниці, 6 квітня. Зокрема йшлося й про те, що голова Волинської обласної ради Ігор Палиця просив Генерального консула Республіки Польща в Луцьку Вєслава Мазура втрутитися.

Свою заяву Кривіцький опублікував на сторінці у Facebook.

"Перший робочий день після відпустки. За два тижні, що мене не було в області, про Волинську митницю спробували роздути чергову а ля сенсацію. Почали в Страсну П'ятницю, продовжили на Пасху Померлих. Не вперше. І розумію, що не востаннє", – написав він.

Із його слів, фейковими заявами підставили навіть голову обласної ради.

"Якщо неперевірені та сумнівні джерела інформації стають основою для публічних висновків і заяв, марно сподіватися на хоч якийсь результат. Тим більше, що в усій цій історії стирчать вуха особистого інтересу та родинної поруки", – запевнив керівник митниці.

Як розповів він, на митниці триває системна робота з протидії кумівства та корупції.

"Плюс 635 мільйонів гривень, виведених з тіні протягом року роботи, – показовий факт її ефективності. Прикро, бо розраховував на співпрацю з усіма місцевими структурами. Без неї виконувати доручення, поставлені Урядом та ДФС, зокрема фінансувати будівництво місцевих доріг, звісно, важче", – написав Кривіцький.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024