Поділитись:

На волинських дорогах запровадять обмеження руху

Четвер, 19 квітня 2018, 12:50

На автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Волинської області запровадять обмеження руху для транспортних засобів, вагові параметри та осьові навантаження яких перевищують допустимі для несприятливих дорожньо-кліматичних умов.

Про це стало відомо з розпорядження голови Волинської ОДА.

Згідно документу, відповідні служби за результатами натурних обстежень та інженерно-технічних обґрунтувань маршрутів, на яких вводяться обмеження, повинні визначити допустимі вагові параметри та осьові навантаження, термін дії обмежень залежно від погодних умов та стану покриття автомобільних доріг.

Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації спільно з виконавцем робіт із експлуатації та утримання доріг місцевого значення ДП "Волинський облавтодор" доручено встановити дорожні знаки та інформаційні панно, що обмежують рух автомобільними дорогами транспортних засобів, загальна маса і осьові навантаження яких перевищують установлені обмеження.

Управління Укртрансбезпеки в області повинно забезпечити максимальне використання можливостей пересувних комплексів габаритно-вагового контролю для здійснення контролю за рухом транспорту під час дії обмежень.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Волинської ОДА Сергія Кошарука.

Надрукувати
мітки:
коментарів