Поділитись:

За 2018 рік місцеві бюджети Волині отримали понад мільярд гривень податків

Понеділок, 14 травня 2018, 11:55
За 2018 рік місцеві бюджети Волині отримали понад мільярд гривень податків

Упродовж січня-квітня 2018 року на Волині до місцевих бюджетів сплачено 1 мільярд 142 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Це на 24,7 відсотка більше аналогічних показників минулого року, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Додаткові 226 мільйонів гривень податків до місцевих бюджетів проти минулорічних показників забезпечено за рахунок заходів з детінізації економіки та завдяки покращенню процесів адміністрування, а також шляхом постійного діалогу з представниками соціально відповідального бізнесу.

"Ситуація зі сплатою податків до бюджетів усіх рівнів та Волині стабільна і прогнозована, а динаміка надходжень відповідає соціально-економічним тенденціям в регіоні. Разом з тим, суттєвий ріст сплати податків – це, безумовно, наслідок активної позиції представників виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в питанні легалізації праці та впорядкування відносин з землевласниками та землекористувачами", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що у кожній громаді варто детально аналізувати наявні ресурси для оподаткування, переконувати всіх без винятку підприємливих осіб реєструвати свою діяльність, а найманих працівників погоджуватися лише на офіційне робоче місце.

"Така активна позиція кожного мешканця громади – це завжди додаткові кошти на розвиток території і гарантовані державою виплати у разі втрати працездатності чи виходу на пенсію. Тож, лише дбаючи про інтереси держави та громади сьогодні, громадяни можуть розраховувати на підтримку в майбутньому", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів