Поділитись:

Скандал щодо корупції на Волинській митниці – особиста помста? (відео)

Вівторок, 15 травня 2018, 19:41

Днями Волинський окружний адміністративний суд розглянув дві пов'язані між собою справи. Вони проливають світло на скандальну історію, яку "роздули" окремі засоби масової інформації.

Зокрема, суд відмовив у позові про поновлення на роботі інспектору Волинської митниці ДФС Вячеславу Франчку. За інформацією журналістів Сфери-ТВ, цей молодий чоловік працював на митниці як протеже колись начальника, а нині інспектора відділу роботи з персоналом Петра Євтушка. Бо є його пасинком. У лютому цього року Вячеслава Франчка було звільнено за згодою сторін. Згодом чоловік передумав і оскаржив своє звільнення в суді.

Зі слів речниці Волинської митниці ДФС Валентини Черниш, суд зокрема розглядав дві позовні заяви.

"Кожного разу це були інші люди, які позивалися до Волинської митниці, вважаючи, що їхні права якимось чином порушені. В одному випадку – це позов щодо поновлення на роботі Вячеслава Франчка, а другий – про оскарження дисциплінарного провадженняю, яке проти нього було порушене з боку Петра Євтушка. Обидва рішення судів на користь митниці", – зазначила вона.

Петро Євтушок своєю чергою організував кампанію своєрідної помсти за звільнення свого пасинка. Із фотографіями невідомого походження та фейковою інформацією про корупцію на митниці він пішов до луцьких ЗМІ. На митниці щодо кожного озвученого Євтушком факту призначені перевірки, кожен автомобіль і кожне фото перевіряють шляхом запитів до польської сторони.

Надрукувати
мітки:
коментарів