Поділитись:

Ведучі телешоу "Ранок Нової Волині" знялися в стилі "Friends" (фото)

Понеділок, 21 травня 2018, 14:02

Команда телешоу "Ранок Нової Волині" каналу "Нова Волинь" (Волинської філії Суспільного) протягом крайніх декількох місяців випробовувала новий формат телевізійного продукту.

Одним із приємних наслідків цих змін стала стильна та яскрава фотосесія від Варвари Шевчук в атмосферному та модерному місці – фотостудії "Фабрика - лофт фотостудія".

Над образами ведучих працювали: візажистка Юлія Рябіїк та стилісти-перукарі Наталія Копачевська та Дмитро Степанюк. А вже зовсім скоро з'явиться також іміджевий ролик з ведучими прямих ефірів, над яким працювала команда "VetraVarvara".

Обличчями першого на Волині ранкового телешоу є: Михайло Кузьмич, Богдана Шевчук, Влад Зінкевич, Вікторія Червяк, Інна Мархевка, Іванна Остапчук та Юлія Марчук.

Довідка:

Окрім оновленого формату телешоу "Ранок Нової Волині", змінено і час виходу програми у прямий ефір – з 7:00 у будні, з 8:00 у суботу та з 8:30 у неділю. Зміни відбулися і в зовнішньому вигляді студії, яку осучаснили новими меблями, зробивши інтер'єр "свіжішим" та приємним оку глядача.

Надрукувати
мітки:
коментарів