Поділитись:

Волинянин відсидить за гратами 5 років за смертельну аварію

П'ятниця, 25 травня 2018, 12:30

Винуватець смертельної дорожньо-транспортної пригод – 24-річний мешканець села Карасин Маневицького району – таки сидітиме за гратами.

Про це інформує у Facebook повідомив заступник прокурора області Максим Киричук.

Пізно увечері 16 серпня 2015 року, перебуваючи за кермом автомобіля марки "Форд-Транзит", чоловік рухався автодорогою "Красноволя-Колки" в напрямку села Красноволя Маневицького району. Виконуючи обгін, він виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із мотоциклом марки "Іж-Юпітер".

У результаті ДТП 21-річний водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

Маневицький районний суд визнав водія автомобіля винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Не погодившись із вироком суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку й просив суд визнати його невинуватим та закрити справу.

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції в силі, відтак найближчі 5 років винуватець ДТП проведе за гратами.

Надрукувати
мітки:
коментарів