Поділитись:

Проект науковиці з волинського вишу переміг у двосторонньому конкурсі

Вівторок, 05 червня 2018, 17:43
Проект науковиці з волинського вишу переміг у двосторонньому конкурсі

15 українсько-польських науково-дослідних проектів отримають фінансування у 2018-2019 роках.

Серед них – і спільний проект Антоніни Митко (Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки), та Ольги Васюти (Краківський педагогічний університет ім. Національної освітньої комісії) під назвою "Інформаційна війна як новий вимір геополітичної ривалізації", – повідомляє Міністерство освіти і науки.

Проект переміг у конкурсі, який Міністерство освіти і науки України та Міністерство науки та вищої освіти Республіки Польща оголосили у січні 2017 року.

Загалом понад 200 проектів пройшли наукову експертизу відповідно до процедур кожної з країн-учасниць. Організацією конкурсу займалась українсько-польська комісія з питань співробітництва в сфері науки і технологій. Вона створена ще 1993-го, але з 2010 року її робота була призупинена. Завдяки спільним зусиллям Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки та вищої освіти Польщі у 2017 році Комісія знову відновила діяльність. Окрім конкурсу, результатом роботи Комісії стало підписання Спільної програми науково-технологічного співробітництва між МОН України та Міністром науки та вищої освіти Республіки Польщ

Надрукувати
мітки:
коментарів