Поділитись:

Депутат розповів, навіщо владі "рейдерське" захоплення парковки "Променя"

Середа, 13 червня 2018, 16:20

Голова фракції "Самопоміч" у Луцькій міській раді Тарас Шляхтич вважає, що рішення, яким влада "віджала" парковка у РЦ "Промінь", є абсолютно політичним.

Про це він сказав в ефірі передачі "Відкрита влада: місто" на ТРК "Аверс".

"Ми бачимо просту ситуацію: "якщо ти не з нами, ти - проти нас. І ми будемо тебе давити всіма методами", – зауважив політик.

Своєю чергою, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, на якого за тиск на бізнес вже відкрито кримінальну справу, зазначив, що договір між ТзОВ "Проміньпарксервіс" та міським басейном розірвали через порушення законодавства.

"Це - порушення законодавства, коли ділянка, яка звільнена від оподаткування, використовуються в комерційних цілях. Тому договір з "Проміньпарксервісом" розірвали, сьогодні є вільний доступ до цього місця. Першою чергою це ділянка для обслуговування басейну", – сказав посадовець.

Він додав, що відвідувачі "Променя" і надалі мають змогу користуватися паркомісцями, оскільки інвестор вклав власні кошти у створення відповідної інфраструктури. Проте, у суботу, 2 червня, невідомі (поряд з якими бачили Костянтина Петрочука) встановили обмежувачі руху на спільній парковці РЦ та плавального басейну.

Відповідаючи на аргументи Петрочука, Шляхтич підкреслив, що діюча влада не мала жодних претензій до нещодавно розірваного договору і вкотре наголосив, що рішення – політичне.

"Коли договір укладався в 2016 році, то всіх все влаштовувало. Після зміни влади, коли помер міський голова, вже новий виконком затверджував зміни до цього договору і тоді всіх все також влаштовувало, ніхто не говорив, що договір якимось чином не підходить чи суперечить законодавству", – резюмував депутат.

Нагадаємо, що раніше влада прийняла незаконне рішення про припинення в односторонньому порядку договору між "Проміньпарксервіс" і школою плавання. Тоді депутат Андрій Покровський з трибуни сесії Луцькради відкрито заявив про політичний тиск на нього "укропівської" увлади шляхом впливу на його бізнес. Після цієї заяви методи розправи з неугодним депутатом шляхом тиску на нього через бізнес продовжились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТАРАС ШЛЯХТИЧ: "У ЛУЦЬКРАДІ Й НАДАЛІ НЕ БУДЕ СТАБІЛЬНОСТІ"

Надрукувати
мітки:
коментарів