Поділитись:

Президент асоціації міні-футболу Волині, який вболівав за російську збірну, звільнився

П'ятниця, 22 червня 2018, 18:34
Президент асоціації міні-футболу Волині, який вболівав за російську збірну, звільнився

Президент Асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков написав заяву на звільнення.

22 червня на засіданні виконкому АМФВ була розглянута його письмова заява, – повідомляється на сайті АМФВ.

Розглянувши заяву та заслухавши особисто заявника, виконком одноголосно вирішив задовольнити прохання Сергія Голоскокова та звільнити його із займаної посади. Згідно зі Статутом за відсутності президента до наступної Конференції його повноваження виконуватиме віце-президент АМФВ Руслан Корпош.

У своїй промові під час засідання екс-президент АМФВ Сергій Голоскоков коротко відзвітувався про 10 років роботи Асоціації футзалу Волині та зауважив основні моменти роботи футзальної громади. За десятирічний термін із дня існування АМФВ були започатковані регулярні чемпіонати Волині серед чоловіків та жінок. В останні два сезони взяли старт повноцінні чемпіонати з футзалу серед дітей та ветеранів віком 35 років і старші. АМФВ визнавалася кращою регіональною асоціацією з футзалу в Україні та неодноразово відмічалася подяками за розвиток виду спорту вищого керівництва АФУ, ФФУ та ФФВ. Серед кращих АМФВ згадувалася в щомісячних комюніке УЄФА.

Нагадаємо: волинських атовців обурив факт, що Сергій Голоскоков, який теж побував в АТО, вболіває за російську команду на чемпіонаті світу з футболу. Натомість президент асоціації міні-футболу області вважає, що спорт – поза політикою.

Надрукувати
мітки:
коментарів