Поділитись:

Відремонтованій дорозі "Луцьк-Рованці" пророкують десять років

Вівторок, 26 червня 2018, 15:55
Відремонтованій дорозі «Луцьк-Рованці» пророкують десять років

У департаменті інфраструктури та туризму зазначили, що на ремонт дороги "Луцьк-Рованці" протяжністю 3,5 км підписали угоду на 72,2 млн грн.

Дорогу роблять за технологією, якою ремонтували покриття на Володимир-Волинський, тож "простояти" вона має щонайменше 10 років, – йдеться на сторінці голови ОДА Олександра Савченка у Facebook.

У деяких місцях там буде велике розширення, майже до параметрів дороги першої категорії. Окрім того, у ході ремонту дорогу у "завужених" місцях розширять.

Радник голови ОДА Валерій Криворог розповів, що реконструкція дозволить ліквідувати затори, які періодично утворюються. Окрім того, вздовж дороги, де є "бізнесові об'єкти", тротуари роблять за кошти підприємців. Основні роботи з поточного ремонту цієї дороги завершать ще цьогоріч.

"Робимо пандуси з плитки – тобто передбачаємо всі технічні особливості, аби люди з інвалідністю комфортно себе почували. Також освітимо світлофори, переходи. Окрім того, сільська рада за свої кошти облаштувала широкий тротуар, адже у вихідні там буває багато людей, – повідомив Валерій Криворог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕМОНТ УСІХ ДОРІГ В УКРАЇНІ ОБІЙДЕТЬСЯ В ДВА ТРИЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів