Поділитись:

Волинська митниця отримала нового керівника

Середа, 11 липня 2018, 15:55

Обов′язки начальника Волинської митниці ДФС виконуватиме Євген Шелігацький.

Заступник начальника Волинської митниці ДФС - начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії приступив до нових обов′язків 9 липня, – інформує прес-служба відомства.

Нагадаємо: попереднього керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького призначили виконувачем обов'язків заступника голови ДФС.

До слова, Євген Шелігацький фігурував у скандалі із контрабандою бурштину. У 2016 року польські митники виявили майже 1,5 тонни бурштину на пункті пропуску "Дорогуськ" у вантажівці, яка прямувала з України.Українські прикордонники та митники згодом пояснили, що вантаж на українській стороні не перевіряли, бо він був повністю оформленим на внутрішній митниці України. Окрім того, на митниці тоді не працював сканер для виявлення контрабанди. Тоді Державна фіскальна служба України призначила службове розслідування. Євгенію Шелігацькому оголосили догану. Після цього він став начальником управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Тернопільської митниці ДФС. А згодом знову повернувся на Волинь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ПРОТИ ЕКС-НАЧАЛЬНИКА ВОЛИНСЬКОЇ МИТНИЦІ ЗАКРИЛИ

Надрукувати
мітки:
коментарів