Поділитись:

"Boratyn Sport Fest 2018": біля Луцька стартував спортивно-розважальний фестиваль (фото)

Понеділок, 23 липня 2018, 17:05

У Боратині стартував перший спортивно-розважальний фестиваль "Boratyn Sport Fest 2018".

Про це повідомляється на сайті Боратинської сільської ради.

22 липня у рамках "Boratyn Sport Fest 2018" відбулось урочисте відкриття спортивно-ігрового майданчика та спортивний турнір у селі Боратин.

На святкуванні булі присутні представники сільради, освіти та духовенства, місцеві депутати. Очільник громади Сергій Яручик та організаторка заходу Алла Пігула перерізати символічну стрічку.

Зі слів голови сільради, спортивно-ігровий майданчик стане місцем для всебічного та гармонійного розвитку, нових знайомств, проведення у селі культурно-масових заходів.

За активну участь у житті громади, допомогу в облаштуванні та відкритті спортивно-ігрового майданчика подяки отримали найбільш активні та ініціативні жителі громади: Бехнюк В.М., Марчук В.С., Ільюк Ю.В., Ільюк С.В., Калиш М.Ю., Гнатюк В.Д., Градиська В.В., Васильчук О.А., Янюк П.Д., Міхалік М.А., Гордовський П.В., Цуз О.В., Ольшевський М.В., Власюк Давид і Максим, родина Гвоздецьких, сім'я Черняків, сім'я Карабанів, сім'я Шумських, сім'я Кравчуків, сім'я Надворських, сім'я Карабанів, сім'я Шевчуків, сім'я Бабій, сім'я Пігул.

Організатори підготували для присутніх цікаву та насичену спортивно-розважальну програму: святкова лотерея, спортивні змагання, виставка зброї, розваги на батуті та надувній гірці, шоу мильних бульбашок. Малеча вподобала аніматора у костюмі Губки Боба та бодіарт – малювання на тілі.

Учасників та гостей заходу пригощали фірмовим боратинським кулішем та іншими смаколиками.

Надрукувати
мітки:
коментарів