Поділитись:

Нема кому судити: ще один волинський суд припинить роботу

Середа, 01 серпня 2018, 14:16
Нема кому судити: ще один волинський суд припинить роботу

Старовижівський районний суд Волинської області призупинить роботу через брак працівників.

Суд не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів із 1 до 21 серпня, – повідомляє Українське право.

Суд тимчасово не працюватиме у зв′язку з вибуттям голови суду Олександра Назарука у відпустку та відрядження в місто Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання.

За штатним розписом у суді – три посади судді, одна з яких є вакантною. В одного судді повноваження припинені у зв'язку із закінченням п'ятирічного строку. На сьогодні в суді здійснює правосуддя лише один суддя – Олександр Назарук.

У зазначений період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде неможливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За таких обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення, відповідно до чинного законодавства, будуть направлятися до інших судів Волинської області для їх розгляду.

Нагадаємо: нещодавно через ту ж причину припинив працювати Любомльський районний суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНЬ ПЕРЕВЕЛИ СУДДЮ З ЛУГАНСЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів