Поділитись:

"Ягодин" отримає спецобладання для боротьби з контрабандою

Четвер, 02 серпня 2018, 16:14

Державна фіскальна служба підписала угоду з NUCTECH COMPANI LIMITED, яка стала переможцем за двома лотами. Компанія поставлятиме сім сканувальних систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів. Обладнання призначених для оснащення пунктів пропуску, його загальна сума – 482,399 млн грн.

Про це відомство інформує у Facebook.

Відповідно до угоди, NUCTECH зобов'язана у 2018 році виробити, поставити, забезпечити здійснення монтажу, пусконалагодження та передачу у власність ДФС сканувального обладнання на пунктах пропуску "Ужгород" та "Чоп" (Закарпатської митниці ДФС), "Рава-Руська", "Краківець" та "Шегині" (Львівської), "Ягодин" (Волинської) та "Порубне" (Чернівецької).

Ці пункти пропуску мають найбільше навантаження вантажо- та пасажиропотоку.

"Комплексний підхід з удосконалення контролю та обладнання пунктів пропуску стаціонарними сканувальними системами дозволить поставити хрест на контрабандних схемах. Обладнання найсучасніше і компанія реалізовуватиме проект "під ключ": від постачання систем до їх гарантійного обслуговування", – зазначив директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЯГОДИНІ МОЖНА СІСТИ У ПОЇЗД ДО ПОЛЬСЬКОГО ХОЛМА

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024