Поділитись:

На волинській митниці конфлікт через нового керівника (відео)

П'ятниця, 01 квітня 2016, 09:02

Працівники Волинської митниці, а саме МП "Луцьк", МП "Ковель", МП "Володимир-Волинська" та МП "Доманове" висловили своє незадоволення призначенням на посаду виконувача обов'язків начальника Волинської митниці ДФС, колишнього начальника чернігівської митниці, Олександра Шавлака.

Колектив бентежить той факт, що на митниці відбуваються чергові скорочення, а також з'являються нові працівники з інших областей. Про це повідомляє видання Громадське. Волинь.

Під час зборів первинної профспілкової організації колективу Волинської митниці ДФС, що відбулися 28 березня, працівники структури написали звернення до голови Волонської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика. У ньому вони повідомили очільника області про своє незадоволення політикою Олександра Шавлака.

"В понеділок нас запросив трудовий колектив на профспілкове зібрання і ми почули про те, що колектив стурбований новим керівництвом Волинської митниці. Її керівник привіз свою команду з Чернігова і багатьох місцевих працівників хочуть звільнити. Наша думка, яку ми висловлювали, бажано, щоб митницю очолювали волинські фахівці", – зазначив очільник Громадської ради при Волинській ОДА Ігор Дильов.

У свою чергу, Олександр Шавлак каже, що він вимоги колективу митниці почув.

"Я почув також слова Володимира Петровича, який чітко дав вказівку знайти з колективом спільну мову. Вони підписали на ім'я губернатора та на ім'я ДФС листа. Першою вимогою там стоїть "припинити гастролі заїжджих гастролерів", тобто припинити направлення на посади до цієї митниці осіб з інших регіонів", – заявив Шавлак.

Також чернігівського митника здивувала вимога колективу, щоб всі кадрові призначення на митниці погоджувати з профсілковим комітетом.

"Ця вимога – це просто є для того, щоб цю сталу тут корупційну систему зацементувати. Тут справа не в тому, кого на цю посаду призначити, а щоб з цієї посади вже того, хто є, ніхто не чіпав", – зазначив Олександр Шавлак.

"На сьогоднішній день я всі ці рухи по переведенню людей з інших регіонів на посади в Волинську митницю призупинив", – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів