Поділитись:

Відкриття нового більярдного залу у "Промені": деталі*

Понеділок, 20 серпня 2018, 17:17

До дня народження РЦ "Промінь" на 3-му поверсі відбудеться урочисте відкриття найбільшого більярдного залу Волині George's Club.

Вечірка з нагоди відкриття запланована на 24 серпня о 20:00.

На вході у новий зал гостей пригощатимуть "гарячі" хостес-girls. Вони приготували дивовижні напої як для чоловіків, так і для жінок. Цікаво буде поспостерігати, як дівчата гратимуть у більярд, а окремі "умільці" зможуть провести майстер-клас і пофотографуватися з дівчатами.

Звісно, не обійдеться без подарунків, найактивніші "більярдисти" отримають сертифікати від клубу та призи від партнерів вечора.

Аби створити повністю розслаблену атмосферу у більярдній і дати можливість сконцентруватися на грі, основна частина розважальної програми відбуватиметься у ресторані "George's Club". На сюрпризи можна розраховувати сповна, адже гостей веселитимуть ведучі з креативного дуету "Barak".

Конкурси, флешмоби для "іменинника" ("Промінь" і "Жорж"святкують день народження), тости, фото, пісні і танці. Для гостей працюватимуть – Dj Panazz та спеціально запрошені львівські красуні Pj show "Diamond sisters".

Варто зазначити: відтепер 3-й поверх РЦ "Промінь" стає територією активних розваг як для дорослих, так і дітей –найбільший більярдний зал, боулінг і ресторан. А восени адміністрація клубу готує ще один сюрприз – зал караоке.

Надрукувати
мітки:
коментарів