Поділитись:

Районним управлінцям перепало на горіхи від голови Волинської ОДА

Понеділок, 20 серпня 2018, 15:50

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко розкритикував діяльність районних керівників управлінь з питань цивільного захисту.

Про це йшлося під час наради з питань забезпечення виконання регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів Олександра Савченка, управлінці відповідної галузі недопрацьовують, тож на сьогодні їхня робота не задовольняє голову ОДА.

"Ви зрозуміли ситуацію таким чином – є класифікатор подій і ви по ньому працюєте. Вибух, масова загибель людей – тоді ви починаєте рухатися. А коли в області відбувається щось "земне", але те, від чого залежить багато чого іншого, – воно вас не цікавить... Я хочу, щоб ви працювали бездоганно, принципово і жорстко. Ви – мій ударний загін. Я вимагаю, аби ви знали абсолютно все, що відбувається в районах чи області і оцінювали, як це може вплинути на майбутнє", – зазначив він.

Також Олександр Савченко додав, що якщо районні керівники управлінь з питань цивільного захисту не дбатимуть про людей, то будуть службові перевірки, які і визначать рівень їхньої компетентності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САВЧЕНКО ПОРІВНЯВ СВОЮ РОБОТУ НА ПОСАДІ З РОБОТОЮ ШВАРЦЕНЕГГЕРА

Надрукувати
мітки:
коментарів