Поділитись:

На Волині патрульні заспокоювали колишнє подружжя (фото)

Понеділок, 03 вересня 2018, 08:48
На Волині патрульні заспокоювали колишнє подружжя (фото)

Ковельські патрульні отримали виклик від громадянина, що його колишня дружина неналежно виконує обов'язки щодо догляду за дітьми.

Таке повідомлення надійшло близько 21:00 години 2 вересня, – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Прибувши на вулицю Богомольця, встановили, що заявник має ознаки алкогольного сп'яніння і до жінки з'являється вже не вперше.

"Він дебоширить, вибиває вікна, мовляв, хоче побачити дітей. Насправді ж, потрапивши всередину, затіює скандал і сам викликає поліцію", – повідомив інспектор Патрульної поліції Сергій.

Патрульні доставили обидві сторони в міськвідділ для написання пояснень і заяв. Також чоловіка освідували в місцевому медзакладі – мав 1, 86 проміле. З ним провели посилену профілактичну бесіду та оформили 2 адміністративні матеріали.

До речі, він має вже кілька матеріалів і за появу в громадському місці в п'яному вигляді, і за дрібне хуліганство, і за інші правопорушення. Учора патрульні, крім усього, простежили, щоб він не повертався до жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БЕЗТОЛКОВИЙ?": У ЛУЦЬКУ ВОДІЙ ВИЇХАВ НА ЗУСТРІЧНУ СМУГУ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів