Поділитись:

Волиняни сплатили 4,5 мільярди гривень податків

Середа, 05 вересня 2018, 14:33
Волиняни сплатили 4,5 мільярди гривень податків

З початку 2018 року на Волині до бюджетів усіх рівнів зібрано 4,5 мільярдів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Рівень податкових надходжень за підсумками січня-серпня поточного року перевищено на 24,9 відсотка, ніж у минулому році.

Таким чином в області до показників попереднього фінансового року зібрано на 0,9 мільярда гривень податків і зборів більше.

"Цей очікуваний позитивний результат свідчить про злагоджену та ефективну роботу всіх гілок влади. Варто особливо відзначити, що переважна більшість волинських суб'єктів господарювання – соціально відповідальні та сумлінні у виконанні своїх податкових зобов'язань перед державою. Отож, держбюджет та місцеві громади своєчасно отримують кошти на виконання соціально-економічних програм", – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як повідомила начальник ГУ ДФС у Волинській області, у звітному періоді до обласного бюджету також надійшло 14,1 млн грн податку на прибуток від великих платників, які працюють на території області.

Надрукувати
мітки:
коментарів