Поділитись:

На волинських дорогах розмітку наносять за новою технологією (фото)

Середа, 05 вересня 2018, 16:56

На автомобільних дорогах загального користування державного значення Волині тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки.

Зокрема, на автомобільній дорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де укладено верхній шар асфальтобетону, повністю завершено нанесення дорожньої розмітки на 35 кілометрах. При проведенні робіт осьова розмітка та пішохідні переходи виконані за допомогою довговічного матеріалу – холодного пластику, крайова – розміточною фарбою, – повідомляє Укравтодор.

На автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на підїзді до міста Луцька наносять розмітку за допомогою прогресивної технології – структурного нанесення холодного пластику. Зокрема, таким методом позначено 12 пішохідних переходів та влаштовано 5,2 кілометри горизонтальної розмітки.

Додамо, що в Україні зазначена технологія здебільшого застосовується на дорогах із вдосконаленим типом покриття. На відміну від маркування фарбою зі строком експлуатації шість місяців, пластикова розмітка має високу зносостійкість та трирічний термін гарантії.

Продовжуються роботи щодо поновлення розмітки на ділянках доріг державного значення за рахунок коштів, виділених на експлуатаційне утримання. Наразі першочергово відновлено її на пішохідних переходах поблизу навчальних закладів. Відновлюється осьова дорожня розмітка.

Надрукувати
мітки:
коментарів