Поділитись:

"Волиньгаз" відповів на закиди муніципалів щодо зливу нечистот

П'ятниця, 07 вересня 2018, 09:01

Атмосферні стічні води, які утворюються на території ПАТ "Волиньгаз" на вул. І. Франка, 12, не можуть становити санітарну небезпеку.

Про це заявили на підприємстві. У "Волиньгазі" кажуть, що виробничих об'єктів товариства з технологічними процесами, які можуть супроводжуватися шкідливими забрудненнями мінерального, хімічного та будь-якого іншого походження, на цій території нема.

На території товариства на вул. І. Франка, 12 розміщені лише будівлі адміністративного призначення, а виробничі приміщення ПАТ "Волиньгаз" (лабораторії, ремонтні цехи, майстерні, автомийка, тощо) базуються на території на вул. Львівській, 152 б.

Крім того, приймання стічних вод, що утворюються в процесі господарсько-побутової і виробничої діяльності ПАТ "Волиньгаз", здійснюється КП "Луцькводоканал" на умовах Договору №615 на подачу води з комунального водопроводу та приймання стічних вод від 05.12. 2016 року.

Сума витрат, які сплатила компанія "Волиньгаз" у 2017-2018 рр. комунальному підприємству "Луцькводоканал" за такі послуги становить 40 842, 45 грн.

Нагадаємо: луцькі муніципали виявили труби, з яких нечистоти впадали в Сапалаївку. Підозрюють, що саме через це у Луцьку ширився неприємний запах. Один трубопровід був прокладений від річки до земельної ділянки регіональної газової компанії ПАТ "Волиньгаз". Інша труба вела до території ПАТ "Луцький пивзавод". Згодом директор ПрАТ "Луцький пивзавод" повідомив, що його підприємство має дозвіл на спеціальне водокористування.

Надрукувати
мітки:
коментарів