Поділитись:

Фіскали Волині мають нового керівника

Вівторок, 05 квітня 2016, 10:10

Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області очолила Світлана Савчук.

Про нове кадрове призначання в режимі відеоселектору колектив працівників органів ДФС області за дорученням Голови ДФС України Романа Насірова поінформував Директор Департаменту організації роботи Служби Віктор Пригаровський. Він наголосив, що кандидатура нового очільника волинських фіскалів погоджена з Головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком та Міністерством фінансів України, повідомляє прес-служба відомства.

"Оскільки держава сьогодні потребує якісної роботи з наповнення бюджетів всіх рівнів, то ми маємо в найкоротші строки спільними зусиллями подолати всі негативи та ризикові явища, що заважають виконувати поставлені завдання. Сподіваюся на Вашу підтримку, розуміння та командний дух", - звернулася до колег начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Довідка:

Світлана Савчук економічну освіту спеціаліста з обліку, контролю та аналізу господарської діяльності здобувала у Тернопільському інституті народного господарства, який закінчила у 1992 році.

Цього ж року вона почала працювати бухгалтером Ковельського спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Тур". У 1997 році з посади державного податкового інспектора відділу перевірок юридичних осіб Ковельської ОДПІ почалася її професійна діяльність державного службовця.

За час перебування в органах ДПС Світлана Савчук обіймала посади, невід'ємно пов'язані з контрольно-перевірочною роботою, зокрема з 2000 очолювала підрозділи документальних перевірок Ковельської ОДПІ. З 2004 року Світлана Савчук – у керівному складі Луцької ОДПІ. У 2009–2010 рр. Світлана Савчук працювала заступником голови ДПА у Волинській області. З 2012 році, після перебування на посаді першого заступника начальника Луцької ОДПІ у 2010-2012 рр., очолювала Луцьку ОДПІ до квітня 2016 року.

Нагороджена нагрудним знаком "За бездоганну службу ІІІ ступеня" у червні 2010 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів