Поділитись:

На Волині учня, який не здав гроші на ремонт, посадили за стару парту

Середа, 19 вересня 2018, 15:00

На Волині учня посадили за єдину невідремонтовану парту в класі, бо його батьки не здали кошти на нову.

Про це заявила мама хлопця, однак класний керівник запевнила, що хлопця пересадила, бо бешкетував. А грошей на нову парту ніхто не вимагав, – йдеться у сюжеті ТСН.

"Він за старенькою посидить, але не треба так ставитися до нас після того, що ми не дали грошей", – зазначила мама семикласника Олена Стащук.

"Він прийшов пригнічений, розплакався. Каже: "Мам, ну ми ж не могли здати, бо ж тобі треба на операцію, правда?" – додала вона.

Парта від інших майже не відрізняється, але якщо придивитися, то видно, що її недоремонтували. Сюди Стаса посадила вчителька щойно розпочався навчальний рік. Зі слів хлопця, аргументувала тим, що не може за таку парту посадити дітей, які скидалися грішми.

Директорка школи здивована, мовляв, у класі є вісім парт, а та, яку недоремонтували, взагалі зайва. Мама ж наполягає, що сина принизили через гроші, а для них 300 грн – надто велика сума, адже в родині, крім Стаса, ще четверо дітей. Найстарший син уже третій рік воює на Сході.

"Коли були гроші, то я здавала. А зараз, вибачте, в мене теж є свої потреби, я півтора місяця, як після лікарні", – пояснила вона.

До школи приїхали місцеві чиновники.

"Видно, що було порушення. Тепер буде проведе службове розслідування і ухвалені певні рішення", – запевнив Василь Масюк, заступник керівника Рожищенського райвідділу освіти.

Скандальну парту з класу винесли, Стас сидітиме за відремонтованою. А з класом працюватиме психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ЗВІЛЬНЯТЬ ДИРЕКТОРКУ ШКОЛИ ЗА ПРИНИЖЕННЯ ДІТЕЙ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів