Поділитись:

У селі на Волині – бунт: батьки не пускають дітей в школу (відео)

Четвер, 20 вересня 2018, 12:52

Батьки перекрили вхід до школи в с. Стобихівка, що у Камінь-Каширському районі, і не пускають туди ані дітей, ані вчителів, ані посадовців.

Кажуть, що школа в аварійному стані, отож, блокуватимуть її доти, доки влада не розпочне будівництво нового навчального закладу, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Батьків обманюють ще з 2012 року. Щороку обіцяють будувати нову школу, але так і не починають. Батькі зібрали більш ніж півмільйона гривень, гроші забрали, батьків обманули. Ну то скільки будуть люди терпіти? Люди гроші збирали, позичали, клали на рахунок, бо сказали, що повинне бути співфінансування. Але гроші так і лежать смертним вантажем", – розповів Сергій Сухацький, батько учнів школи.

Через протест батьків у Стобихівці діти так і не пішли до школи з першого вересня.

Голова РДА Валерій Дунайчук зазначив, що батьки страйкують не вперше, торік вони вже не пускали дітей до школи, але тоді ситуацію вдалося владнати.

"І діти не ходять в школу, і вчителів не пускають на роботу. Вчителі змушені то на лавці сидіти, то в сільраді, там працюють, якісь методичні розробки пишуть. Але вчити дітей можливості в них немає", – сказав він.

Батьки вже пікетували з цього приводу облраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ УЧНЯ, ЯКИЙ НЕ ЗДАВ ГРОШІ НА РЕМОНТ, ПОСАДИЛИ ЗА СТАРУ ПАРТУ

Надрукувати
мітки:
коментарів