Поділитись:

Шість громад з Волині претендують на створення ЦНАПів

Четвер, 20 вересня 2018, 14:28
Шість громад з Волині претендують на створення ЦНАПів

Команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми "U-LEAD з Європою" оголосила другий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАПів.

Комісія з відбору у складі експертів програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала 157 заявок від органів місцевого самоврядування та відібрала 118 громад для подальшого аналізу їх спроможності та розробки технічних завдань для створення ЦНАПів, – повідомляють на сайті проекту.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів програми до функціонування належного ЦНАПу та за результатами візитів до кожної громади. Метою візитів є детальне оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАПу. У разі виявлення непереборних перешкод для участі громади в програмі або надання громадою недостовірної інформації заявка може бути відхилена на будь-якому етапі.

З 24 вересня кожну громаду зі списку будуть відвідувати уповноважені спеціалісти програми. Упродовж жовтня-грудня 2018 року для кожної спроможної громади буде складене технічне завдання для створення / модернізації ЦНАПу із зобов'язаннями програми і громади.

У Волинські обласять таких громад буде шість:

  • Борантинська
  • Затурцівська
  • Оваднівська
  • Рівненська
  • Цуманська
  • Шацька

Шість громад з Волині претендують на створення ЦНАПів

Надрукувати
мітки:
коментарів