Поділитись:

Облдержадміністрація допоможе волинянам знайти роботу

П'ятниця, 28 вересня 2018, 11:28
Облдержадміністрація допоможе волинянам знайти роботу

Упродовж останніх кілька місяців фахівці департаменту економіки та євроінтеграції облдержадміністрації вели переговори з керівниками найбільших підприємств Волині та з'ясували, що в області сьогодні гостро стоїть питання нестачі кадрів.

І хоча рівень заробітної плати на вакантних посадах становить від 7000 до 15000 грн, підприємства змушені сьогодні шукати працівників в інших областях, суттєво витрачаючись на транспортування робітників на роботу. Це ж означає, що доходи цих осіб йдуть на розвиток економіки інших областей, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Аби змінити цю ситуацію і сприяти волинянам в пошуку роботи, а підприємствам – в підборі кадрів, департамент економіки та євроінтеграції облдержадміністрації інформуватиме через голів РДА, сільських, селищних голів та старост жителів Волині про наявні вакансії та умови працевлаштування на найбільших підприємствах області.

Волинська ОДА, своєю чергою, щомісяця публікуватиме актуальний перелік посад у мережі Інтернет.

На сьогодні вже 8 підприємств (серед яких "СКФ Україна", "Кронберг енд Шуберт", ДП "Мотор", "Модерн-Експо", "Континіум") надали більше 300 вакансій.

Ознайомитися з переліком вакансій можна вже зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАРПЛАТИ НА ВОЛИНІ: ХТО ОТРИМУЄ НАЙБІЛЬШЕ

Надрукувати
мітки:
коментарів