Поділитись:

"Нескорена" волинянка отримала цінний подарунок від міністра оборони (фото)

П'ятниця, 05 жовтня 2018, 15:33

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак зустрівся з представниками Національної збірної України "Ігри Нескорених" ("Invictus Games") — військовослужбовцями, які отримали поранення під час бойових дій на сході країни.

Про це повідомили на офіційному сайті Міністрерства оборони України.

"Ви вже всі є Чемпіонами і переможцями, тому що ви перемогли ворога на фронті, перемогли самі себе, перемогли свої хвороби, перемогли біду, яку на жаль, ви отримали в ході війни. Тут сьогодні знаходиться делегація в повному складі, тут є і діючі військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України. Також є представники Національної поліції України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України", — сказав Міністр оборони України.

Під час зустрічі Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак вручив учасникам Національної збірної України "Ігри Нескорених" військовослужбовцям ЗС України відомчі відзнаки та цінні подарунки. Варто зауважити, що серед учасників є й волинянка Майя Москвич.

Цього року Україна вдруге бере участь у "Invictus Games" — міжнародних спортивних змаганнях серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень в ході виконання службового обов'язку. Участь у змаганнях беруть держави-члени НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

На міжнародних змаганнях спортсмени України виступатимуть в 6 видах спорту: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, плавання.

В цьому році в Іграх Нескорених беруть участь команди 18 країн, а саме: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів