Поділитись:

Волинь відвідала заступниця міністра юстиції

Субота, 06 жовтня 2018, 11:03

Заступниця міністра юстиції Іванна Смачило спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Волинській області Олегом Тимченко зустрілась з представниками Боратинської громади. На заході були присутні працівники сільської ради, депутати, представники бізнесу, громадські активісти.

Про це повідомляє сайт Боратинської сільської ради.

У ході спілкування обговорили подальший розвиток послуг Мін'юсту в об'єднаних територіальних громадах, ряд проблемних питань, що стосуються реформи децентралізації та формування сільського бюджету. Торкнулись і тем протидії домашньому насильству, питань співпраці та взаємодії між різними структурами щодо проведення систематичних комунікативних заходів із вразливими категоріями населення, задля підвищення рівня правової грамотності та інформування їх стосовно доступу до якісної безоплатної правової допомоги.

"Ми разом з міжнародними партнерами та громадськими організаціями постійно проводимо моніторинг успіхів та недопрацювань у роботі Міністерства юстиції. Але думка людей для нас є визначальною. Саме тому під час візиту спілкуємось з мешканцями територіальних громад, представниками місцевих громадських об'єднань, депутатами. Їхні думки та зауваження допоможуть скоригувати і пришвидшити впровадження реформ Мін'юсту в малих громадах, зробити сервіси міністерства доступними для всіх українців", – зауважила Іванна Смачило.

Надрукувати
мітки:
коментарів