Поділитись:

На хвилі: 5 треків від патрульного поліцейського Волині (слухати)

Неділя, 07 жовтня 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від патрульного поліцейського Волині (слухати)

"На хвилі" розширює свої "кордони" і сьогодні свій музичний ТОП представив старший інспектор Управління патрульної поліції у Волинській області старший лейтенант поліції Дмитро Слабенко.

Аби розслабитися після нелегкого робочого дня, поліцейський обирає досить різноманітні треки. Тож "Конкурент" пропонує їх послухати та зрозуміти, що слухає нове покоління поліції.

На хвилі: 5 треків від патрульного поліцейського Волині (слухати)

The Hardkiss - Stone

Це одна із найулюбленіших композицій в моєму плей-листі. Завдяки цій композиції я вперше відкрив для себе чудовий український гурт, пісні якого заповнені емоціями та фарбами. Вперше я почув дану композицію в рекламі одного із мобільних операторів України, близько 3 років тому. Однак і до тепер вона допомагає мені зосередитися та позбутися негативу.

ZAYN ft. Sia - Dusk Тill Dawn

Чудова пісня, яка стає незамінною в довгій дорозі та допомагає збадьоритися не гірше за каву. Прослуховуючи цей трек, є бажання підспівувати, це притому що в мене не найкращий музичний слух, однак в моменти прослуховування пісні, відчуваєш себе світовою зіркою =)

Віктор Цой - Кукушка

Безсмертний Цой та композиція Кукушка – це те, що завжди допомагає подолати труднощі, взяти волю в кулак та досягати цілей. Почув я її в ще в дитинстві, однак вже понад 15 років входить в список пісень, які є обов'язково в моєму плеєрі.

Ed Sheeran - Shape of You

Це класний молодий виконавець. Гарна пісня, чудові слова, позитивна енергетика, що ще потрібно для гарного настрою?

Океан Ельзи - Така, як ти

Ну і звичайно мій улюблений гурт "Океан Ельзи". В них можна виділити усі пісні, оскільки вони завжди наповненні змістом, любов'ю, вірою, та могутньою енергетикою, яка ламає усі перепони на своєму шляху. Однак зупинитись я хотів би на композиції Славка Вакарчука "Така як ти". Це пісня про справжнє почуття без якого людина не може існувати. Композиція, яка завжди асоціюється із коханою людиною і якщо вона не поруч, ти береш телефон та просто пишеш смс із словами любові. Тому для мене ця композиція номер один у всіх рейтингах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024