Поділитись:

Волиняни перемогли на конкурсі кращих держслужбовців

Четвер, 11 жовтня 2018, 16:55

Завершився третій тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", участь у якому брали державні службовці Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств та інших органів державної влади з усієї країни.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Двоє волинян стали його переможцями. У номінації "Кращий спеціаліст" перемогу здобув адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької районної державної адміністрації Сергій Міщук. Натомість у номінації "Кращий керівник" друге місце зайняла завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської районної державної адміністрації Наталія Шуйчик.

Аби взяти участь у завершальному турі конкурсу, державні службовці мали пройти районний та обласний. Щодо загальноукраїнського етапу, то головним завданням конкурсантів стало написання та захист творчої роботи на тему однієї з найбільш актуальних проблем державного управління та державної служби. Саме за результатом самостійних досліджень, проведених кожним із учасників змагань, організаційний комітет конкурсу визначав, наскільки вони знають чинне законодавство, а також вміють його застосовувати при розв'язанні конкретних управлінських завдань.

Нагадаємо: торік волинянка посіла четверте місце на конкурсі кращих держслужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УКРАЇНІ МОЖУТЬ СКАСУВАТИ ЩОРІЧНІ МЕДОГЛЯДИ ДЛЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів