Поділитись:

Черги в "Ягодині" зникли: закінчилися польські дозволи на перевезення

Середа, 17 жовтня 2018, 09:37

З 11 жовтня 2018 року закінчилися одноразові (універсальні) дозволи Польщі на міжнародні перевезення з квоти 2018 року.

Про це інформує Волинська митниця ДФС з посиланням на лист від Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України.

За результатами переговорів в межах засідання українсько-польської змішаної комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, додаткову квоту польських дозволів українські перевізники зможуть отримати не раніше 2 листопада 2018 року, – попереджає віце-президент АсМАП України Юрій Кучинський.

Нині виконання відповідних перевезень територією Польщі можливо здійснювати на підставі разових дозволів, виданих раніше і які ще перебувають "на руках" у перевізників, а також автотранспортними засобами категорії Євро-5 та Євро-6 на підставі дозволів Європейскої Конференції Міністрів Транспорту категорії Євро-5.

Враховуючи цю інформацію у плануванні роботи, Волинська митниця ДФС звертається до суб'єктів зовнішньо-економічної діяльності так само заздалегідь планувати логістику міжнародних перевезень та звіряти заплановані маршрути з онлайн-картами функціонування пунктів пропуску через державний кордон на українсько-польській ділянці.

До слова, 15-17 жовтня черга на виїзд з України перед МАПП Ягодин – відсутня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРИДЕННІ ЧЕРГИ НА КОРДОНІ: УКРАЇНА І ПОЛЬЩА ОГОЛОСИЛИ СПІЛЬНУ БОРОТЬБУ

Надрукувати
мітки:
коментарів