Поділитись:

Волинь розрахувалася з "Нафтогазом" на 90%

Четвер, 18 жовтня 2018, 09:38

Усі теплопостачальні підприємства Волині забезпечені номінаціями на газ та розраховані з НАК "Нафтогаз" не менше, ніж на 90 %.

Про це стало відомо під час спільної регіональної конференції з питань підвищення енергетичноїефективності підприємств та установ західного регіону, яка відбулася 17 жовтня, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Конференцію відвідав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз" Сергій Перелома, заступники голови облдержадміністрації Валентин Цьось та Денис П'ятигорець, перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад, начальник відділу енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Радченко.

"У західному регіоні найбільш відчутна щоденна робота. Три області на 100 % отримали номінації на газ на поточний місяць: Волинська, Закарпатська та Івано-Франківська. Зі свого боку я хочу показати додаткові можливості для ваших теплопостачальних підприємств, які ви зможете використати в наступні місяці", – повідомив Сергій Перелома.

Окрім того, Сергій Перелома повідомив, що теплопостачальне підприємство міста Володимир-Волинський – єдине підприємство в області, яке підпало під реструктуризацію боргів та успішно її завершило:

"Були проблеми по агротехнічному коледжу, але питання вирішене. Заклад профінансований та заборгованість на 100 % погашена".

Начальник відділу енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Радченко теж відзначив позитивні зрушення в регіоні:

"Приємно вкотре бути на Волині. За підсумками річної роботи ми бачимо неабиякі зміни в позитивному напрямку, зокрема в застосуванні енергозберігаючих систем на високому рівні".

Модератор конференції, заступник голови облдержадміністрації Денис П'ятигорець зауважив, що "Нафтогаз" – провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу, одна з найбільших компаній не лише України, а й Європи.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що НАК "Нафтогаз" досяг чималих успіхів за останні роки:

"Хочу з досвіду сказати, що основне досягнення НАКу в тому, що, зберігаючи гідне обличчя, ви всіх переконали в тому, що не пройде як раніше: "Включать, нікуди не подінуться". "Нафтогазу" це вдалося. Завдяки вам і Волинь стала більш дисциплінованою. І мене вражає, як ви доступно доводите інформацію навіть зараз. Також Сергій Перелома дав інформацію щодо підготовки до опалювального сезону кожної з областей, а також зупинився на проблемних підприємствах регіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАСКІЛЬКИ МОЖЕ ВИРОСТИ ВАРТІСТЬ "ТЕПЛИХ БАТАРЕЙ" У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів