Поділитись:

Волинські гірники мітингують під Верховною Радою (фото)

Четвер, 18 жовтня 2018, 13:13

Колектив шахти №10 "Нововолинська" влаштував мітинг під стінами Верховної Ради з вимогою передбачити в держбюджеті кошти, достатні для фінансування будівництва копальні.

50 шахтарів 18 жовтня приїхали до столиці, – пише БУГ.

У парламенті 18 жовтня мають розглянути проект бюджету на 2019 рік. Як відомо, на шахту №10 передбачено лише 25 мільйонів гривень. Цих коштів буде недостатньо навіть для підтримки життєдіяльності копальні та виплати зарплати працівникам.

Колектив розклав плакат шахти на асфальті та грюкає касками. Для того, щоб можна було говорити про подальше будівництво вугільного підприємства, необхідно передбачити мінімум 100 мільйонів гривень у держбюджеті.

До мітингувальників виходив народний депутат Ігор Гузь, який буде просити збільшити кошти, передбачені на шахту №10 "Нововолинська".

"Для того, щоб можна було говорити про подальше будівництво шахти, необхідно передбачити мінімум 100 мільйонів гривень у держбюджеті", – зазначив помічник нардепа Валерій Мних.

Окрім того, він повідомив, що колективу не виплачено заробітну плату частково за липень, а також за серпень та вересень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧЕРЕЗ НЕВИПЛАТУ ЗАРПЛАТ НА ВОЛИНСЬКІЙ ШАХТІ ВИЛУЧАТЬ ДОКУМЕНТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03