Поділитись:

Начальником юстиції на Волині став Антон Кустик

Понеділок, 22 жовтня 2018, 15:25

В Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області – новий начальник.

Ним став Антон Кустик, – повідомляється на сторінці управління у мережі Facebook.

Нагадаємо: 4 липня 2018 року Антон Кустик призначений на посаду заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

"А від 22 жовтня Антон Ігорович очолює Головне територіальне управління юстиції у Волинській області", – йдеться у дописі.

Довідково:

Кустик Антон Ігорович народився 8 серпня 1987 року у м. Львові. З 1994 до 2004 рр. навчався в загальноосвітній середній школі №40 м. Львова та здобув повну середню загальну освіту. Згодом навчався у Львівському національному університеті імені Івана Франка на юридичному факультеті. Здобув також економічну освіту. З 2012 року надавав безплатні юридичні консультації в Пустомитівському районі. Працював у ПП "Західноукраїнський земельно-юридичний центр".

У липні 2018 року Антон Кустик був призначений начальником Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Одружений, виховує двох дітей. До кримінальної відповідальності не притягувався. Судимості не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів