Поділитись:

Представили нового керівника волинських фіскалів

Понеділок, 11 квітня 2016, 10:07
Представили нового керівника волинських фіскалів

Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області очолила Світлана Савчук.

Про це стало відомо у понеділок, 11 квітня, під час оперативної наради у голови Волинської обласної державної адміністрації.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик повідомив, що нового керівника призначили 4 квітня. До призначення посадовиця довгий час очолювала Луцьку ОДПІ.

Довідка:

Світлана Савчук економічну освіту спеціаліста з обліку, контролю та аналізу господарської діяльності здобувала у Тернопільському інституті народного господарства, який закінчила у 1992 році.

Цього ж року вона почала працювати бухгалтером Ковельського спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Тур". У 1997 році з посади державного податкового інспектора відділу перевірок юридичних осіб Ковельської ОДПІ почалася її професійна діяльність державного службовця.

За час перебування в органах ДПС Світлана Савчук обіймала посади, невід'ємно пов'язані з контрольно-перевірочною роботою, зокрема з 2000 очолювала підрозділи документальних перевірок Ковельської ОДПІ. З 2004 року Світлана Савчук – у керівному складі Луцької ОДПІ. У 2009–2010 рр. Світлана Савчук працювала заступником голови ДПА у Волинській області. З 2012 році, після перебування на посаді першого заступника начальника Луцької ОДПІ у 2010-2012 рр., очолювала Луцьку ОДПІ до квітня 2016 року.

Нагороджена нагрудним знаком "За бездоганну службу ІІІ ступеня" у червні 2010 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів