Поділитись:

"Кожен із нас виконує свою роботу", – головний лісівник Волині про "протистояння" з Пирожиком

Вівторок, 12 квітня 2016, 10:54

Виконувач обов'язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко каже, що жодних протистоянь між ним та першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком немає.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, під час позачергової сесії Волиньради 7 квітня Пирожик звернувся із запитом до прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака, у якому він поінформував про затримання групи мисливців зі зброєю, серед якої був і Олександр Кватирко, на території природно-заповідної зони "Звірівське лісництво".

"Не побачив одразу чергові повідомлення у місцевих ЗМІ щодо протистояння Кватирка – Пирожика та мої звинувачення. Ось це точно заперечую. Кожен із нас виконує свою роботу. Чому це повинно бути протистояння!?" – підкреслив головний лісівник області.

Кватирко зазначив, що сподівається на проведення об'єктивного розслідування щодо "листопадового браконьєрства".

"Знаю першого заступника голови обласної ради О.В. Пирожика як чесну та із державницькою позицією людину. Знаю не на словах, що керівнику не завжди вдається вчасно розібратись у деталях того, що подають помічники та підлеглі. Сподіваюсь, що буде проведено об'єктивне розслідування і щодо так званого "листопадового браконьєрства" Кватирка, і щодо фактичного стану справ у Шацьку", – сказав Кватирко.

"Для любителів перешкоджати роботі шляхом "клепання сенсацій" хочу сказати: Запрошую до нас на висаджування дерев. Адреналіну – купа, свіже повітря і, 100% толк від того, що робимо", – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів