Поділитись:

Кіндер розповів про ситуацію у волинській "Батьківщині"

Субота, 16 квітня 2016, 11:11
Кіндер розповів про ситуацію у волинській

Голова Волинської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Олег Кіндер прокоментував ситуацію, яка склалася у фракції біло-сердечних у Волинській обласній раді.

Це відбулося 15 квітня під час прес-конференції, – пише "ВІП".

Нагадаємо, що депутата Василя Столяра обрали головою фракції "Батьківщина" у Волинській обласній раді, а на наступний день виключили з партії. Окрім того, з партії "попросили" і заступника голови облради Романа Карпюка.

"Ми говоримо про те, що є момент партійної дисципліни. Чому ми мусимо про це говорити, бо я наголошую: ми наполягаємо на перевиборах до ВР і перевиборах по відкритих списках. Порушена процедура обрання, порушені норми статуту нашої політичної сили, порушене положення про обрання голови фракції в обласній раді", – розповів Олег Кіндер.

"Були зроблені партійно оргвисновки, тому була така жорстка позиція бюро щодо Василя Столяра і заступника голови обласної ради Романа Карпюка", – підкреслив він.

Оскільки Столяра виключили з політичної сили, то президія також відмовила у затвердженні його як голови фракції ВО "Батьківщина" у Волинській обласній раді. Натомість обов'язки голови виконуватиме Валентина Касарда, яка, власне, і очолювала фракцію до обрання Столяра.

"Політична сила зробила жорстку оцінку невиконання статуту партії", – підкреслив голова волинської "Батьківщини".

"Я думаю, що будуть в нас прийняті і кадрові рішення по Волинській області", – анонсував він.

Читайте також: "ПЕРЕВОРОТ У ВОЛИНСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ": "КОНТИНІУМ" VS "ПРИВАТ"(ОНОВЛЕНО)"

Надрукувати
мітки:
коментарів