Поділитись:

Активісти перекрили дорогу на "Ягодин" і налаштовані рішуче

Понеділок, 25 квітня 2016, 11:34
Активісти перекрили дорогу на «Ягодин» і налаштовані рішуче

У селі Римачі Любомльського району на митному посту "Волинь-центральний" зібралося понад 400 мітингувальників. Вони перекрили проїжджу частину, ходять на пішохідному переході. Утворився затор із вантажівок протяжністю понад кілометр.

Нагадаємо, на Волинській митниці уже понад три тижні триває безстрокова акція. Її організували громадські активісти та місцеві підприємці. Їхні головні вимоги – звільнення виконувача обов'язків начальника Волинської митниці Олександра Шавлака, в жодному разі не призначення його на вакантну посаду, припинення призначення очільниками Волинської митниці керівників-"гастролерів", – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Активісти перекрили дорогу на «Ягодин» і налаштовані рішуче

Як пояснив уголова Громадської організації "Волинський патріот" Володимир Красуля, активісти 20 день беруть участь в мирній акції, і досі їх ніхто не почув.

Активісти перекрили дорогу на «Ягодин» і налаштовані рішуче

"Раніше ми зверталися до голови фіскальної служби Романа Насірова з тим, щоб він звільнив свого ставленика Шавлака. І все марно. Жодної реакції. Тепер ми звертаємося до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Президента України Петра Порошенка, щоб вони відреагували. Якщо голос півтисячного зібрання – це не аргумент, тоді такі керівники і не мають права обіймати свої посади. Ми вимагаємо у Володимира Гройсмана звільнити Насірова", - каже Володимир Красуля.

Активісти перекрили дорогу на «Ягодин» і налаштовані рішуче

Попри негоду кількість активістів поступово збільшується. Мітингувальники налаштовані рішуче. Як пояснив Красуля, якщо всі інші рази, коли вони перекривали трасу, не давали жодного результату, то зараз вони не припинять блокування траси доти, доки не будуть виконані їхні вимоги. Черга з фур поступово збільшується. Окремі водії-далекобійники навіть приєдналися до мітингувальників.

Активісти перекрили дорогу на «Ягодин» і налаштовані рішуче

Нагадаємо: протест під Волинською митницею у селі Римачі тривав з 4 квітня. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Раніше скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом та проігнорував приїзд голови ОДА. Голова Волинської ОДА пропонує відкритий конкурс на посаду начальника Волинської митниці.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
17 лютого 2024
16 лютого 2024