Поділитись:

Хто з депутатів облради найощадливіший

Автор: Василь Бідун |
П'ятниця, 13 травня 2016, 12:00

До вашої уваги п'ятірка депутатів Волинської обласної ради, які зуміли накопичити найбільші заощадження у вигляді вкладів у банках, цінних паперів чи інших активів.

"Конкурент" проаналізував 27 декларацій депутатів Волинської облради, які вдалося отримати, і на їхній основі вибудував рейтинг.

До уваги брали заощадження як самих декларантів, так і членів їхніх сімей.

Найбільше заощаджень серед депутатів обласної ради має депутат від фракції "Батькіщина" Василь Столяр. Обранець громади задекларував цінних паперів на суму 135 012 680 гривень, а також 2 893 497 гривень внесків до капіталу підприємства.

На другому місці із 14-ма мільйонами 185-ма тисячами гривень на банківських рахунках розмістився голова Волинської ОДА та депутат Володимир Гунчик.

Голова Волинської облради Ігор Палиця посів третю сходинку. На рахунках у банках, згідно з декларацією, політик зберігає 4 082 222 гривні.

Сергій Слабенко, який займає четверту позицію рейтингу, має 2 503 250 гривень активів, а саме внесків до статутного (складеного) капіталу товариства, підприємства чи організації.

На п'ятому місці – депутат облради Сергій Леонтьєв, члени сім'ї якого внесли до статутного капіталу підприємства 489 676 гривень. Ще 47,4 тисячі гривень внесків задекларовано на самого Леонтьєва.

***

Зауважимо, що із 27-ти декларацій, від представників "УКРОПу" надійшло 8 із 17-ти декларацій, 5 із 12-ти – від "Батьківщини", 5 із 5-ти – від "Самопомочі", 3 із 7-ми – від "Свободи", 3 із 4-х – від "Нашого краю" та 1 від Радикальної партії (5 представників).

Примітно, що від депутатів "Солідарності" ми не одержали жодної декларації про доходи. Хоча фінансовий документ одного представника політсили таки вдалося віднайти – голови Волинської ОДА та депутата Володимира Гунчика.

З огляду на це відзначимо, що цей рейтинг носить досить суб'єктивний характер, адже до розгляду не було взято 58 % декларацій про доходи нинішнього депутатського корпусу.

Надрукувати
мітки:
коментарів