Поділитись:

"Волинь" повністю розрахувалася з боргами, – хавбек луцького клубу

П'ятниця, 01 липня 2016, 16:23

Півзахисник ФК "Волинь" Андрій Богданов повідомив, що луцький клуб почав виправляти ситуацію із заборгованостями перед гравцями.

Буквально вчора Волинь отримала "друге дихання": команда почала збиратися на повноцінний літній збір до Словенії, а з футболістами розрахувалися з боргами за попередні 4 місяці, – передає SportArena.

"Ми дійсно сьогодні виїжджаємо до Словенії на передсезонний збір. Але більш приємною несподіванкою стало те, що перед нами (футболістами) погасили наявні заборгованості. Клуб винен був за 4 місяці, і тепер розрахувався повністю. На даний момент не сплаченим залишається лише червень", – розповів хавбек.

Окрім того, зазначені вище інформацію виданню підтвердили і деякі інші гравці "Волині".

Нагадаємо, що команда Віталія Кварцяного зібралася після відпустки в середині червня, після чого вирушила на збір на озеро Світязь. Однак кілька днів тому команда без пояснення причин перервала цей підготовчий збір і повернулася до Луцька. Це лише підігріло розмови про те, що хрестоносці можуть зовсім відмовитися від участі в майбутньому чемпіонаті країни через неможливість вирішити фінансові проблеми.

Однак тепер, схоже, "Волинь" знову повертається до звичного ритму життя і має намір повноцінно підготуватися до сезону.

Надрукувати
мітки:
коментарів