Поділитись:

"Парламент обслуговує керівництво країни", – Ігор Палиця

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 20:17

Голова Волинської обласної ради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця розкритикував нинішню роботу українського парламенту.

Про це він сказав у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Я вважаю, що сьогодні парламент не працює. Сьогодні парламент обслуговує керівництво країни, яке дає йому завдання (не завжди зрозумілі і часто спонтанні). Я не бачу навіть стратегії в прийнятті законів. Не розумію, що відбувається. І хочу вам сказати, що останнім прикладом була пропозиція "Народного фронту" Парубія терміново прийняти закон про введення віз з Росією. Напевно треба це робити, але треба це робити зважено та думати про наших людей. Треба було це робити, коли був Ілловайський котел у 2014 році. Крім того, це взагалі не компетенція Верховної Ради. Це має бути рішення Кабінету міністрів та Президента", – підкреслив Палиця.

Також він наголосив на тому, що парламент сьогодні – це піар чиновників, які впливають на фракції та приймають рішення.

"А для чого це все робиться? Тому, що економічні закони не приймаються, життя не покращується, обіцянки не виконуються. І нам з вами парламент намагається кидати кістки – то спецконфіскація, то візовий закон, то проведення ЛГБТ-маршів... Парламент не працює! І ті закони, які вони навіть приймаються, не для суспільства, а для піару деяких осіб", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів