Поділитись:

"Не все ж піар", – Ігор Палиця про обмеження доступу до Волиньради

Субота, 08 жовтня 2016, 09:17

Голова Волинської обласної ради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця каже, що обмеження доступу до приміщення ради необхідне, щоб навести порядок.

Про це він сказав у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Мені обмеження доступу в обласну раду не потрібне. Мені якась охорона, яка перевіряє, не потрібна. Я сам справляюся з охороною себе, у мене є кому цим займатися. Чи потрібно мати якісь правила? Так, потрібно! Чи не повинно бути бардака? Не повинно. Правила і порядок потрібно наводити скрізь. Які мають бути ці правила – потрібно зібратися з журналістами, яких це більше всього хвилює, обговорити, прийняти загальну точку зору та після цього вносити",

Ігор Палиця наголосив, що взагалі не буде втручатися в цей процес, тому якщо депутати хочуть приймати рішення про акредитацію на засідання ради, то нехай приймають.

"Ви, журналісти, не хочете, щоб був порядок. Я готовий зробити так, як ви вважаєте за потрібне. От у вас є акредитація, ви заходите на засідання комісії чи обласної ради. А ви самі не переживаєте, що хтось пренесе зщось, залишить, вийде, а воно потім взірветься. Ви за це не переживаєте, коли там знаходитеся? Не все ж піар! Є якісь логічні речі, які треба втілювати в життя. Порядок – це логічна річ. Який він має бути – треба обговорювати", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів