Поділитись:

Лучан запрошують на благодійний ярмарок і виставу

П'ятниця, 09 грудня 2016, 12:17
Лучан запрошують на благодійний ярмарок і виставу

Лучан та гостей міста запрошують на великий ярмарок з продажу ялинкових іграшок в рамках благодійної акції "Тепла іграшка надії", який відбудеться 12 грудня з 17 до 20 години у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Кошти, отримані від продажу, спрямують на допомогу важкохворим діткам, – йдеться на сайті Луцької міської ради.

Благодійна акція "Тепла іграшка надії" відбувається у Луцьку вже втретє. Її мета – зібрати кошти для важкохворих дітей. Усі зібрані гроші перераховуються на рахунок Благодійного фонду "СТОПРАК".

"Цьогоріч ми маємо неабияку підтримку, адже стільки іграшок, як зараз, ми ще не збирали. Іграшки шили не тільки у Луцьку, а й на Донеччині, в Острозі та інших містах", – зазначає координатор акції Анна Єкименко-Поліщук. Сьогодні з впевненістю можна сказати, що це буде найбільший на Волині ярмарок ялинкових прикрас, адже продаватимуть приблизно дві тисячі прикрас. Ціни на іграшки символічні – більшість вартуватиме 25 гривень, хоча будуть й дорожчі.

Лучан запрошують на благодійний ярмарок і виставу

Їх виготовляли усі охочі, які стали волонтерами акції.

"Ми маємо професійні роботи, які нам надали майстрині, але є багато аматорських, які шили люди, вкладаючи туди своє тепло й бажання допомогти хворим діткам", – зазначають організатори.

Того ж дня о 18.00 в рамках благодійного проекту "Творчість заради життя" відбудеться дитяча вистава студії Наталії Журавльової "Аліса в Задзеркаллі".

Лучан запрошують на благодійний ярмарок і виставу

"Якщо хтось прийде з дітками, то після купівлі іграшок може переглянути чудову виставу. Під час неї теж збиратимуть кошти для важкохворих діток. Утім, наш ярмарок працюватиме і протягом вистави, аж до 20 години", – розповідають координатори акції.

Надрукувати
мітки:
коментарів