Поділитись:

На Волині перевірять обіг підакцизних товарів

П'ятниця, 09 грудня 2016, 14:00

На Волині запрацює комісія з координації дій державних органів, що здійснюють контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів (паливо, спирт, алкогольні напої та тютюнові вироби).

Про це сказано в розпорядженні голови Волинської обласної державної адміністрації.

До її складу увійдуть: голова – перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов, заступник головизаступник начальника головного управління ДФС в області Тетяна Харченко, секретар – головний державний ревізор-інспектор відділу ліцензування та контролю за обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів управління контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС в області Людмила Онищук, члени – перший заступник начальника управління Держпраці в області Юрій Бондарчук, начальник управління СБУ в області (за згодою) Юрій Фелонюк, в.о. начальника Волинської митниці ДФС в області Віктор Кривіцький, в.о. начальника головного управління Національної поліції в області (за згодою) Петро Шпига, начальник відділу управління захисту економіки головного управління Національної поліції в області Олександр Грушко, начальник управління контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС в області (за згодою) Наталія Єлова, начальник управління Держпродспоживслужби в області (за згодою) Богдан Лозинський.

Комісію створюють з метою забезпечення надходжень до місцевих бюджетів податків з роздрібного продажу підакцизних товарів та посилення боротьби з незаконним обігом спиртовмісних речовин, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і палива.

Особистий контроль над виконанням розпорядженням візьме Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 жовтня 2023
23 березня 2023
18 травня 2022
31 березня 2022
17 січня 2022
21 травня 2021
19 березня 2021
05 лютого 2021
18 грудня 2020
18 листопада 2020