Поділитись:

Луцьких підприємців кличуть на бізнес-сніданок

П'ятниця, 09 грудня 2016, 18:17
Луцьких підприємців кличуть на бізнес-сніданок

23 грудня луцькі підприємці прокидатимуться у Клубі Ділових Людей.

А саме – на бізнес-сніданку з директором Громадської Школи Бізнесу Русланом Бельтюковим.Тема заходу – розробка бізнес-стратегії на 2017 рік, – повідоиляють організатори.

"Ми віримо в те, що новий рік – це як нове життя. Кожному підприємцеві хочеться, щоб він прокинувся 1 січня і сталося диво – у компанії зникли всі проблеми, налагодилися процеси, а від клієнтів не було відбою. Немає нічого неможливого", – кажуть організатори та запрошують підприємців навчитися правильно планувати свої дії, щоб рік був вдалим і бізнеси наблизилися до досягнення стратегічних цілей.

На бізнес-сніданок запрошують власників та керівників вищої ланки, які беруть активну участь у процесі стратегічного планування. У плані – розробка стратегії, планування діяльності та прогнози бюджету на наступний рік.

Заходи формату "Бізнес-сніданок" – одні з найпопулярніших у прогресивних бізнес-колах. Це зустріч, яка збирає професіоналів, експертів, власників бізнесу, топ-менеджерів та просто цікавих людей, які у невимушеній атмосфері обмінюються досвідом, здобувають нові знання та нові контакти.

Основний атрибут зустрічі – смачна ранкова кава, з якої розпочинається будь-яка успішна співпраця.

Початок бізнес-сніданку об 11:00. Місце проведення уточнюється. Деталі та реєстрація.

Надрукувати
мітки:
коментарів