Поділитись:

У Луцьку взялися за облаштування стоянок таксі

П'ятниця, 09 грудня 2016, 16:53

У Луцьку узгодили мережу стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

Про це йшлося під час наради із перевізниками та суб'єктами господарювання, що надають інформаційно-диспетчерські послуги, яку провів заступник міського голови Сергій Григоренко, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Директор КП "АвтоПаркСевіс" Олександр Мартинюк нагадав, що у червні цього року виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення "Про організацію роботи мережі стоянок таксі на території міста Луцька". Відповідно до нього розроблено та затверджено Положення про організацію мережі стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

Зі слів Сергія Григоренка, перші вісім знаків найближчими днями буде придбано і встановлено у центральній частині міста у місцях, які були узгоджені з перевізниками. До нового року планується вирішити питання стоянок у місті Луцьку на 75%, а до 21 лютого, Міжнародного дня таксиста, стовідсотково виконати рішення виконкому. Тож він закликав перевізників активніше подавати свої пропозиції щодо розміщення стоянок таксі у Луцьку.

Наразі проектанти працюють над облаштуванням другої черги стоянок таксі, які будуть обладнані дорожніми знаками та дорожньою розміткою, відповідно до Правил дорожнього руху, на проспектах Відродження, Волі, Грушевського, Київському майдані, вулицях Ветеранів, Бойка, Винниченка, біля Центрального ринку.

Надрукувати
мітки:
коментарів