Поділитись:

У нічному клубі Луцька влаштували "розборки" та криваву різню

Субота, 10 грудня 2016, 10:52

Сьогодні вночі біля нічного клубу "Версаль" побилися лучани, застосувавши ножі.

Про це повідомив активіст групи швидкого реагування громадського формування "Самооборона Волині" Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Facebook.

"05:20, їдемо зі Львівської у сауну на допомогу Поліції охорони на пр. Відродження. Доки знайшли адресу, хлопці справились. Побачили лише двох "залєпків", які із фразою один до одного: "Ну що попарилися? На****ися?", пішли додому в сторону вул. Ветеранів. У цей же час відбувається чергова "поножовщина". Цього разу нічний клуб "Версаль". В чи біля не знаю. Не питайте. Молітеся, щоб вижив. Судмедексперт на півдорозі до Шпитальної розвернувся на цю подію. У районі Львівської почекають, бо більше нема кому. Ось так", – зазначив він.

Речниця управління патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук повідомила, що екіпаж виявив бійку, в якій брали участь 6-8 осіб.

Правоохоронці зупинили машину і попрямували до скупчення людей. Троє із учасників бійки відразу втекли до автомобілів, – передає ВолиньPost.

Патрульні оглянули постраждалих, на одязі яких виявили плями крові, та надали першу медичну допомогу. Двох осіб госпіталізували з ножовими пораненнями.

Під час "прочісування" прилеглої території розшукали очевидця бійки, який знає зловмисників. Деталі з'ясовують слідчі.

Надрукувати
мітки:
коментарів