Поділитись:

Луцький ресторан відшукав авторів "романтичного відгуку" 20-річної давнини (відео)

Неділя, 11 грудня 2016, 16:44
Луцький ресторан відшукав авторів

Луцький ресторан "Корона Вітовта" розшукав авторів листа із книги відгуків, датованого 23 березня 1997 року.

Нагадаємо, що напередодні святкування 20 дня народження закладу керівництво впорядковувало архіви та відшукало особливий відгук їхніх гостей. Завзяті працівники вирішили відшукати пару та підготувати для них сюрприз.

Зустріч колись двох закоханих Юрія та Ірини відбулася у неділю, 11 грудня, в ресторані "Корона Вітовта", де для них керівництво закладу приготувало особливу "королівську" вечерю.

Як розповіла Ірина, спланував їхнє романтичне побачення Юрій, який хотів освідчитися в коханні. Хоча, як з'ясувалося, спершу вони були ворогами, а їхні однокласники були поділені на два табори: одні за Юрія, інші за Ірину. Та згодом протилежності зійшлися і сталося перше кохання.

"А почалося все з першого поцілунку 8 березня у під'їзді. Останнім дзвоником у школі все закінчилося", – поділився емоціями чоловік.

Чоловік та жінка кажуть, що і подумати не могли, як приємно ця подія відгукнеться в їхньому житті. Та спомин про цю зустріч вони залишили новий відгук та домовилися зустрітися у тому ж місці ще через 20 років.

Надрукувати
мітки:
коментарів